☎ 076-5032089
Home » Diensten

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in Etten-Leur. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Bavel, Breda, Bergen op Zoom, Bosschenhoofd, Dongen, Dorst- en Drimmelen.

Onze diensten bestaan uit sierbestrating, tuinaanleg, tuinonderhoud- en rioleringswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in sierbestrating.

Sierbestrating

De Hoon Services helpt u graag bij het aanleggen van sierbestrating in uw tuin. Onze stratenmakers en  hoveniers zorgen ervoor dat uw sierbestrating netjes en secuur wordt uitgevoerd. De bestrating in uw tuin bepaalt immers voor een groot gedeelte de uitstraling van uw tuin. De Hoon Services heeft een uitgebreid assortiment sierbestrating. Hierdoor kunnen wij uw tuin volledig naar wens bestraten. Uw terras of tuinpad wordt perfect door ons geleverd. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? U kunt ook bij De Hoon Services terecht voor uw volledige tuinaanleg. Niet alleen voor volledige tuinen, maar ook voor tuinrenovatie, groot of klein. Wij geven u graag advies en informatie over sierbestrating in uw tuin.

Tuinaanleg

De Hoon Hovenier en Bestrating Services heeft een uitgesproken mening over tuinontwerp en tuinaanleg. Daardoor onderscheiden wij ons van anderen. Wij hechten waarde aan uw mening en vinden belangrijk wat u belangrijk vind. Op deze manier proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door onze jarenlange expertise kunnen wij uw tuin helemaal naar wens aanleggen. Creativiteit is voor ons heel belangrijk. Met mooie ontwerpen wordt uw tuin een plaatje! De Hoon Hovenier en Bestrating Services zorgt ervoor dat uw droomtuin wordt gerealiseerd. Wilt u graag ideeën opdoen voor uw tuinaanleg? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van tuinaanleg of sierbestrating ? Neem geheel vrijblijvend contact op met De Hoon Hovenier en Bestrating Services en wij helpen u graag!

Rioleringswerkzaamheden

De Hoon Services voert ook rioleringswerkzaamheden uit. Uw riolering wordt helemaal volgens de laatste normen aangelegd. Onze vakbekwame mensen beschikken over jarenlange ervaring om uw rioleringswerkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.